داوران يونسکو نوآوري هنرمند اصفهاني را نديدند

محسن حيدري هنرمند ميناکار اصفهاني در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، اظهارداشت: هيچ ميناکاري تا کنون موفق به تلفيق اين 3 رشته در سراسر کشور نشده است.

اين هنرمند نوآور با اشاره به اينکه در شيشه سازي مواد بطور مستقيم در معرض حرارت قرار مي‌گيرند، افزود: اگر مينا به طور مستقيم حرارت ببيند ذوب شده و آسيب مي‌بيند.

وي ادامه داد: اين عامل باعث شده هنرمندان از فکر ادغام اين سه رشته بيرون آيند.
اين صنعتگر اصفهاني تأکيد کرد: مدت زمان بسياري به فکر ادغام اين رشته‌ها بودم ولي هر بار هنگام کار با شکست مواجه مي‌شدم.

حيدري با بيان اينکه هيچگاه اميدش را در اين کار از دست نداده، تصريح کرد: استفاده از يک لايه آلومينيوم در اين کار باعث شد مينا آسيب نبيند و زحماتم به بار نشيند.

وي داوري نشان بين المللي اصالت در دوره گذشته را يادآور شد و تصريح کرد: در اين داوري معيار نوآوري در نظرگرفته نشد.

اين مينا کار اصفهاني تنها دليل پذيرفته نشدن آثارش از سوي داوران يونسکو را سختي در تميز کردن آثار دانست و گفت: از آنجايي که اين محصولات قابل شستشو هستند، اين دليل براي من قابل قبول نيست.

وي افزود: کمبود سرمايه مشکلات بسياري در توليد بيشتر اين محصولات ايجاد کرده و توانايي توليد کالاهاي ديگر را از من گرفته است.

حيدري ادامه داد: در طول 13 سالي که در عرصه صنايع‌دستي فعاليت کرده‌ام به جز دريافت پروانه توليد هيچ گونه حمايتي از سوي سازمان به من نشده است.
اين مبتکر اصفهاني تصريح کرد: در حال حاضر به جاي اينکه به کيفيت و نوآوري در آثار توجه شود به کهولت سن اهميت بيشتري داده مي‌شود.

وي در پايان خاطرنشان کرد: با وجود اينکه هميشه صحبت حمايت از جوانان فعال در صنايع‌دستي بوده، هيچ‌گاه به آن عمل نشده است./112


انتهای پیام/

کد خبر 1388070832